Άλλες Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Πελατών

Στελέχωση Θέσεων – Recruitment Support Services

Ποιος είναι ο καταλληλότερος συνεργάτης;
Η αποτελεσματική στελέχωση μιας επιχείρησης δεν αποτελεί απλά μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, αλλά και έναν από τους καθοριστικότερους παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση της επιχείρησης.

Η ανάθεση μέρους ή όλης της διαδικασίας προσλήψεων σε εξειδικευμένες εταιρείες στελέχωσης αποτελεί συνήθη πρακτική για γρήγορα και ποιοτικά αποτελέσματα. Ιδιαίτερα στην περίπτωση κάλυψης θέσεων που απαιτούν εξειδικευμένα προσόντα, η τεχνογνωσία, οι υποδομές, η δικτύωση και η μακρόχρονη εμπειρία των εταιρειών στελέχωσης αποτελούν την ιδανική λύση για την ορθή επιλογή των κατάλληλων ανθρώπων που θα παραμείνουν στον οργανισμό.

Στην OneWay αναλαμβάνουμε τη διαδικασία αναζήτησης συνεργατών βάσει των κριτηρίων που έχουν συμφωνηθεί, την επιλογή των καλύτερων υποψηφίων μέσα από συνεντεύξεις, τεστ δεξιοτήτων κτλ, τη διασταύρωση των στοιχείων τους, τον έλεγχο της συμβατότητάς τους με την εταιρική κουλτούρα κ.ά., λειτουργώντας ως στρατηγικός εταίρος.

Υπηρεσίες Ζωντανής Διαδικτυακής Συνομιλίας – Live chat

Οι νέες τάσεις και αλλαγές στο ηλεκτρονικό εμπόριο καθιστούν την ψηφιακή εμπειρία του πελάτη εξαιρετικά σημαντική για τις επιχειρήσεις.  Σε ένα κόσμο όπου το 96% του πληθυσμού είναι κάτοχοι smartphones, η χρήση ζωντανής συνομιλίας (Live chat), είναι αφενός ένας από τους καλύτερους τρόπους δημιουργίας δυνητικών πελατών και αφετέρου, ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια υποστήριξης πελατών.

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του LogMeIn, αποδείχθηκε ότι:

  • To 38% των πελατών που χρησιμοποιούν την υπηρεσία του Live chat, έκαναν αγορές ως αποτέλεσμα που προέκυψε από τη συνεδρία του chat που προηγήθηκε.
  • Το 63% των πελατών υποστηρίζουν πως είναι πολύ πιθανότερο να επιστρέψουν και να επισκεφθούν και πάλι κάποια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου, αν αυτή προσφέρει τη δυνατότητα για Live chat.
  • Ένα εντυπωσιακό 90% των πελατών προτιμούν να χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη υπηρεσία γιατί είναι βολική, ανώνυμη και γιατί έχει έναν σχεδόν άμεσο χρόνο απόκρισης, κάτι που τους διευκολύνει εξαιρετικά να βρίσκουν απαντήσεις και λύσεις σε όλα τα αιτήματά τους.

Μέσω της υποστήριξης διαδικτυακής συνομιλίας, μπορείτε: να διευρύνετε σημαντικά το πελατολόγιό σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, να καταγράψετε άμεσα τις ανάγκες των πελατών σας και να ομαδοποιήσετε τυποποιημένες απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούν, να μειώσετε τυχόν λάθη καθώς όλη η συνομιλία γίνεται γραπτώς, να εξάγετε σημαντικές πληροφορίες για τα τμήματα πωλήσεων, marketing και εξυπηρέτησης πελατών ώστε να αναζητήσουν νέες βελτιωμένες λύσεις για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας.

Το Live chat μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά σε συνδυασμό και συμπληρωματικά με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών. Υπάρχουν άλλωστε ορισμένοι πελάτες που πάντα θα προτιμούν την πιο προσωπική εμπειρία του τηλεφώνου.

Back Office Processing

Για την άρτια διεκπεραίωση των back office λειτουργιών μιας επιχείρησης απαιτείται χρόνος και χρήμα. Στην OneWay αναλαμβάνουμε για εσάς την διαδικασία του outsourcing back office προκειμένου εσείς να εστιάσετε στον πυρήνα της επιχείρησής σας.

Διαθέτουμε ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως:

  • Επεξεργασία αιτήσεων
  • Επιβεβαίωση των στοιχείων της αίτησης
  • Invoice/Purchase Order Data Entry (Καταχώρηση στοιχείων)
  • Διαχείριση e-mail και fax
  • Διαχείριση courier

Με τη βοήθεια μιας ομάδας που συνδυάζει ένα μεγάλο εύρος εξειδίκευσης και δεξιοτήτων, οι επιχειρήσεις είναι σε θέση να δημιουργήσουν εμπειρίες χρήσιμες, ελκυστικές και ευχάριστες, να ενισχύσουν την πιστότητα και να δημιουργούν μοναδικές ανθρώπινες ιστορίες, που οι πελάτες μπορούν και θέλουν να μοιραστούν.

Παραγωγή Τηλεοπτικών εκπομπών-Τηλεπωλήσεις​

Διαφήμιση στην τηλεόραση με Τelemarketing
Η OneWay αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την παραγωγή Telemarketing εκπομπών καθώς και την κατανομή των προβολών σε διαφορετικά κανάλια. Πρόκειται για μία από τις πιο άμεσες υπηρεσίες Πώλησης με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Σκηνοθέτες, ηθοποιοί και άλλοι άρτια καταρτισμένοι συνεργάτες, δημιουργούν άριστης ποιότητας παραγωγές σε χαμηλό κόστος που εντυπωσιάζει.

Με το συνδυασμό των υπηρεσιών Telemarketing και Τηλεπωλήσεων, διενεργούμε τηλεφωνικές πωλήσεις, προωθώντας τα προϊόντα και αυξάνοντας τα κέρδη σας.

Παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών
Η OneWay αναλαμβάνει ad hoc την παραγωγή ανεξάρτητων τηλεοπτικών εκπομπών ποικίλης ύλης. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει αναλάβει την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, με επιτυχημένα αποτελέσματα υψηλής τηλεθέασης. Επιπλέον, η ομάδας μας μπορεί να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε τηλεοπτική παραγωγή ζητηθεί, ανάλογα με τις ανάγκες σας.