Εξερχόμενες Υπηρεσίες

Πώληση & Προώθηση Προϊόντων και Υπηρεσιών

Δεν είναι τυχαίο ότι η OneWay αποτελεί το κύριο κανάλι Πωλήσεων για κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, κατέχοντας σε περιπτώσεις ακόμη και το 40% του όγκου των Πωλήσεών τους.

Οι υπηρεσίες τηλεφωνικών Πωλήσεων μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τις Πωλήσεις σας και τα έσοδά σας, είτε στοχεύοντας στο υφιστάμενο πελατολόγιό σας είτε δημιουργώντας μια βάση νέων δυνητικών πελατών, αυξάνοντας το μερίδιο αγοράς.

Θεωρητικά, αυτό μπορούν να σας το υποσχεθούν αρκετοί. Ωστόσο, στην OneWay αυτό που κάνει ουσιαστικά τη διαφορά είναι ότι ξέρουμε πως να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για το πελατολόγιό σας, χτίζοντας μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης. Μέσω καινοτόμων εργαλείων και διαδικασιών, γνωρίζουμε αφενός τις ακριβείς ανάγκες του κάθε πελάτη, και αφετέρου ξέρουμε πως να παρακάμψουμε κάθε εμπόδιο από τον ανταγωνισμό για να πετύχουμε τον στόχο Πωλήσεων.

Ανάπτυξη και Διαχείριση Πελατολογίου

Η διατήρηση και η ανάπτυξη του πελατολογίου είναι ο κορμός στη στρατηγική βιωσιμότητας και ανάπτυξης μιας εταιρείας.

Στην OneWay, για τη διατήρηση του πελατολογίου σας, δημιουργούμε μια εξατομικευμένη πρόταση για κάθε πελάτη ανάλογα με το στόχο που έχει οριστεί. Αν θέλετε το πελατολόγιο σας να είναι υγιές, αποδοτικό, ενημερωμένο, πιστό, τότε τα έμπειρα στελέχη μας μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση πάνω στο εκάστοτε business unit που τους ανατίθεται, αναλαμβάνουν με επιτυχία τον ευαίσθητο αυτό τομέα, προσφέροντας σας τη καλύτερη δυνατή επιλογή.

Οι βασικές ενέργειες για την ανάπτυξη πελατολογίου μπορούν να πραγματοποιηθούν με τηλεφωνική πώληση απευθείας στον τελικό καταναλωτή ή με συνδυασμό των ακόλουθων υπηρεσιών: Retention Campaigns – Up Sell – Cross Sell – Winback campaigns – Αύξηση loyalty.

Lead Generation 

Στην OneWay, μέσω του digital marketing, παρέχουμε πρόσθετες πηγές ευκαιριών δημιουργίας δυνητικών πελατών για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους επιθυμητούς  στόχους πωλήσεων και ανάπτυξης.

Tο Lead generation είναι η διαδικασία πρόκλησης ενδιαφέροντος στο χρήστη για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μιας επιχείρησης μέσα από inbound ενέργειες digital marketing, όπως με διαφημίσεις στα social media, τη google ή με email marketing.  Στόχος του Lead generation είναι να «προκαλέσει» τον χρήστη να θέλει να μάθει περισσότερα για μια υπηρεσία ή ένα προϊόν και στη συνέχεια να παρέχει από μόνος του κάποιο στοιχείο επικοινωνίας (κινητό τηλέφωνο, email κ.α.) για να έρθει η επιχείρηση άμεσα σε επαφή μαζί του.

Το Lead generation αποτελεί ένα σύγχρονο μηχανισμό Πωλήσεων που μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα κανάλια Πώλησης που έχουμε περιγράψει, να αυξήσετε με εντυπωσιακά αποτελέσματα το πελατολόγιό σας.

Έρευνες Ικανοποίησης Πελατών

Οι έρευνες είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση και τη βελτίωση των λειτουργιών της εταιρείας σας, καθώς αποτυπώνουν το επίπεδο ικανοποίησης των πελατών σας σε σχέση με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τις εμπειρίες τους με την επιχείρηση σας.

Πολλές επιχειρήσεις γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για να προσελκύσουν πελάτες, αλλά δεν γνωρίζουν πόσους έχασαν, για ποιο λόγο και, πόσο αυτό θα τους κοστίσει. Επιπλέον, το κοινό έχει απείρως περισσότερες επιλογές σε προϊόντα ή υπηρεσίες, είναι σαφώς πιο ενημερωμένο και απαιτητικό, ενώ μπορεί να συγκρίνει τις τιμές των ανταγωνιστών γρήγορα και εύκολα.

Η μέτρηση ικανοποίησης μπορεί να αποτελέσει βασικό δείκτη ανάπτυξης. Ένα παράπονο είναι μία τελευταία ευκαιρία που μας δίνει ένας δυσαρεστημένος πελάτης, για να τον ικανοποιήσουμε και να μην τον αφήσουμε να φύγει. Η συντριπτική πλειοψηφία των δυσαρεστημένων πελατών, περίπου το 95%, δεν παραπονείται. Όμως από αυτούς που το κάνουν και εισακούγονται, η πλειοψηφία ανταποδίδει, δηλαδή μένει πιστή στην επιχείρηση.

Αν θέλετε να μάθετε για τους πελάτες σας πως νιώθουν για το brand σας καθώς και να συλλέξετε δεδομένα για την ανάπτυξη των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας, τότε σας παρέχουμε μια ευρεία γκάμα εργαλείων έρευνας που στόχο έχουν τη μέτρηση των αναγκών, την καταγραφή και την κατανόηση των προβλημάτων, την τμηματοποίηση τους και κατ’ επέκταση, τη χάραξη της βέλτιστης στρατηγικής ανάπτυξης.

Υπηρεσίες Υποστήριξης Courier

Στην OneWay συνδέουμε επιχειρήσεις και πελάτες με τους μεταφορείς γιατί θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρονται τα προϊόντα στο ecommerce.

Συνεργαζόμαστε με όλες τις αξιόπιστες εταιρείες courier για τις αποστολές των πελατών μας, ακόμη και σε απομακρυσμένους προορισμούς. Οι γρήγορες και ασφαλείς παραδόσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας, μας δίνουν την δυνατότητα να ξεχωρίζουμε στο χώρο για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.